Vermeiren Scootmobielen | Scootmobielspecialist.nl

Vermeiren Scootmobielen

Voor scherp geprijsde Vermeiren scootmobielen komt u naar de Scootmobielspecialist in Eindhoven. Bij ons kunt u terecht voor diverse modellen van Vermeiren scootmobielen. Wij hebben jarenlange ervaring met dit topmerk en kunnen het u van harte aanbevelen.

Handige opvouwbare Vermeiren scootmobielen

Vermeiren scootmobielen biedt compacte modellen die u heel gemakkelijk kunt demonteren en meenemen in de auto. Zo is de 3-wielige Venus 3 voorzien van massieve banden en een handig afneembaar mandje. Vermeiren scootmobielen hebben bovendien een eigentijds design. Een actieradius van 12 kilometer biedt u vele uren rijplezier.

Alle Vermeiren scootmobielen worden door onze professionals persoonlijk aangemeten en afgesteld. Alleen dan kunt u optimaal genieten van het comfort en de mogelijkheden van uw scootmobiel. U kunt bij ons ook altijd terecht voor onderhoud en reparatie van alle Vermeiren scootmobielen.

Vermeiren scootmobielen bieden vrijheid

Kies voor Vermeiren scootmobielen als u zeker wilt zijn van een scootmobiel van topkwaliteit. Uitgebreid proefrijden op de Vermeiren scootmobielen is bij de Scootmobielspecialist in Eindhoven mogelijk. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag over alle mogelijkheden van de Vermeiren scootmobielen.

Aarzel niet langer en neem nu geheel vrijblijvend contact op met onze vriendelijke medewerkers, zij staan altijd voor u klaar om u te voorzien van antwoorden op al uw vragen!

Nijmegen

De adviseurs in onze vestiging helpen u graag verder.
Onder het genot van een kopje koffie zullen we samen kijken welke scootmobiel bij u past.

Debby Wilschut

024 – 22 00 112

Cargadoorweg 29 | 6541 BT

Eindhoven

Kom gezellig een kijkje nemen in onze mooie showroom, de koffie staat klaar!

Marcus Brekelmans

040 - 256 77 00

Industrieweg 3 | 5627 BS

Gratis thuisdemonstratie

Probeer nu gratis én vrijblijvend één of meerdere scootmobielen uit ons assortiment in uw woonomgeving. Zo ervaart u proefondervindelijk welke scootmobiel bij u past.

Gratis thuisdemo aanvragen