Handicare Trophy Reparatie | Scootmobielspecialist.nl

Handicare Trophy reparatie

Voor veel scootmobielgebruikers is comfort het allerbelangrijkst. Dat is precies wat de Handicare Trophy biedt: ‘medisch comfort’. De Handicare Trophy combineert een zeer lichte bediening met een uniek veersysteem. Op deze pagina vertellen wij u meer over reparaties met betrekking tot de Handicare Trophy scootmobie.

Navigeer via onderstaand menu gemakkelijk door de pagina:

 1. Over de scootmobiel: Handicare Trophy
 2. Handicare Trophy repareren
 3. Handicare Trophy onderhouden
 4. Over De Scootmobielspecialist
 5. Gratis brochure aanvragen
 6. Handicare Trophy reparatie aanvragen

Over de scootmobiel: Handicare Trophy

Door de uitgebreide instelmogelijkheden kan deze scootmobiel volledig op de specifieke behoeften van de gebruiker worden afgestemd, optimaal rijplezier dus. Ook voor mensen met pijnklachten, reuma of een beperkte handfunctie is de Handicare Trophy een perfecte uitkomst. Daarnaast rijdt de Handicare Trophy niet alleen soepel en comfortabel, maar is ook nog eens uiterst stabiel. Tevens zijn een hoge snelheid en grote actieradius met dit model mogelijk. Het lichte stuurgedrag en de compacte uitvoering garanderen maximale wendbaarheid. En uiteraard kent de gebruiksvriendelijke Handicare Trophy een zeer hoog uitrustingsniveau.

Mocht er echter een probleem met uw Handicare Trophy zijn, dan kunt u deze bij De Scootmobielspecialist laten repareren. Uiteraard kunt u de scootmobiel bij ons ook van tijd tot tijd laten onderhouden om reparatie te voorkomen.

Handicare Trophy repareren

Wanneer u de Handicare Trophy scootmobiel gebruikt, wilt u ervan uit kunnen gaan dat er niets kapot gaat aan de scootmobiel. Natuurlijk kan het gebeuren dat, door langdurig gebruik bijvoorbeeld, uw Handicare Trophy (of onderdelen hiervan) kapotgaat. Op het moment dat de scootmobiel kapot gaat, is het fijn als uw scootmobiel met deskundigheid en zo spoedig mogelijk gerepareerd wordt. De Scootmobielspecialist biedt de mogelijkheid om de Handicare Trophy scootmobiel aan huis te repareren. Een van onze scootmobiel monteurs zal de Handicare Trophy reparatie uitvoeren. De monteur gaat hierbij professioneel en vakkundig te werk en zal ervoor zorgen dat u binnen de kortste keren weer op pad kan gaan met de Handycare Trophy.

Handicare Trophy onderhouden

Om lang en met plezier gebruik te kunnen maken van de Handicare Trophy, is onderhoud een belangrijk onderdeel. Daarnaast kunt u zelf op een aantal aspecten letten om ervoor te zorgen dat uw Handicare Trophy langer mee zal gaan:

 • De scootmobiel stallen
 • De scootmobiel controleren op eventuele schade
 • Bandenspanning maandelijks controleren om slijtage te verminderen/voorkomen
 • Accu’s opladen volgens voorschriften

Zorg er daarnaast ook voor dat u uw Handicare Trophy altijd op een droge plek stalt. Dit om te voorkomen dat uw scootmobiel door regen of een vochtige omgeving gaat roesten. Wanneer u de accu’s oplaadt, wordt aangeraden om de voorschriften, die bij uw Handicare Trophy geleverd worden, te volgen. Door de accu’s volgens de voorschriften op te laden, zullen deze langer mee gaan. Tot slot, controleer de scootmobiel regelmatig op beschadigingen. Hoe eerder een beschadiging wordt gerepareerd, des te beter het resultaat is.

Over de scootmobielspecialist

De Scootmobielspecialist is zoals de naam zegt: dé specialist op het gebied van scootmobielen. Met drie vestigingen in Eindhoven, Enter en Zoetermeer, bieden wij één van de grootste assortimenten scootmobielen in Nederland aan. Naast de Handicare Trophy zijn wij aanbieder van nog veel meer scootmobiel merken. Tevens bieden wij uiteraard een onderhoud en reparatie service aan voor al de merken die wij aanbieden.

Lees via onderstaand menu meer over de reparaties van diverse scootmobiel merken:

 • Quingo reparatie
 • Pride reparatie
 • Excel van os reparatie
 • Life & Mobility reparatie
 • Sterling reparatie
 • Kymco reparatie
 • Drive reparatie
 • Beaufort reparatie
 • Invacare reparatie
 • Afikim Breeze reparatie

Gratis brochure aanvragen

Bent u benieuwd naar wat de Scootmobielspecialist allemaal nog meer kan betekenen voor u? Kom dan snel eens langs om een kijkje te nemen in één van onze drie vestigingen in Eindhoven, Enter of Zoetermeer. We bespreken dan de scootmobiel mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie. Ook is het mogelijk om direct een gratis brochure aan te vragen, deze wordt gratis naar u opgestuurd!

Handicare Trophy reparatie aanvragen

De Scootmobielspecialist heeft jaren lang ervaring en bied u uitmuntende service en advies, zodat u de beste keuze kunt maken. Wilt u uw Handicare Trophy laten onderhouden of repareren? Wij bieden een speciale Handicare Trophy onderhoud en reparatie service aan. Hierbij hoort ook dat wij, optioneel, uw scootmobiel komen repareren aan huis.

Bel direct (0800-1918) met één van onze medewerkers voor meer informatie of om een afspraak te maken. U kunt natuurlijk ook onderstaand contactformulier invullen.

Powered by BreezingForms

Nijmegen

De adviseurs in onze vestiging helpen u graag verder.
Onder het genot van een kopje koffie zullen we samen kijken welke scootmobiel bij u past.

Debby Wilschut

024 – 22 00 112

Cargadoorweg 29 | 6541 BT

Eindhoven

Kom gezellig een kijkje nemen in onze mooie showroom, de koffie staat klaar!

Marcus Brekelmans

040 - 256 77 00

Industrieweg 3 | 5627 BS

Gratis thuisdemonstratie

Probeer nu gratis én vrijblijvend één of meerdere scootmobielen uit ons assortiment in uw woonomgeving. Zo ervaart u proefondervindelijk welke scootmobiel bij u past.

Gratis thuisdemo aanvragen