De scootmobielspecialist Zoetermeer en Eindhoven

De Scootmobielspecialist

De Scootmobielspecialist is een familiebedrijf wat gespecialiseerd in mobiliteit en revalitatiemiddelen. Wij heten u van harte welkom een van onze showrooms, waar u een breed assortiment aan drie, vier en vijf wiel scootmobielen van de hoogste kwaliteit vindt. Wij nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren, en helpen u graag om een model te kiezen dat bij u past. Wij garanderen u de best mogelijke service. Zo behoort een gratis haal- en brengservice naar de showroom ook tot onze diensten, en wanneer uw scootmobiel kapot is kunt u altijd bij ons terecht. Dit alles maakt dat wij onze klanten nét dat beetje extra bieden. Daarnaast bent u ook voor instapbaden, rollators, en een traplift bij ons aan het juiste adres. Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen, u bent altijd welkom voor een proefrit!

De Scootmobielspecialist Eindhoven

De Scootmobielspecialist in Eindhoven is een familiebedrijf met jarenlange ervaring in de scootmobielbranche. Wij zijn merkonafhankelijk, dat betekent dat we alle scootmobielen kunnen leveren en repareren. Door onze specialisatie op het gebied van scootmobielen kunnen we vaak nét iets meer betekenen voor klanten.

Lees meer >

De showroom van de Scootmobielspecialist Zoetermeer

De showroom in Zoetermeer heeft een uniek winkelconcept met advies, service en verkoop van nieuwe en gebruikte scootmobielen van alle merken. Wij hebben het dealerschap van de merken Quingo, Life and Mobility Solo, Excel, Vermeiren, Afikim, Sterling, Handicare, Drive, Pride, Shoprider, Invacare en Travelux die zich onderscheiden in design, productontwikkeling/innovatie, comfort en kwaliteit. Allen met het CE-keurmerk.¨Met deskundigheid en ervaring is voor onze showroom de beste selectie gemaakt uit het hoge-kwaliteits aanbod compacte en geveerde scootmobielen van onze dealermerken.

Lees meer >

Nijmegen

Vanaf begin 2019 openen wij een vestiging in Nijmegen met een prachtige showroom

Debby Wilschut

06 - 570 30 70 8

Nijmegen@scootmobielspecialist.nl

Eindhoven

Kom gezellig een kijkje nemen in onze mooie showroom, de koffie staat klaar!

Marcus Brekelmans

040 - 256 77 00

Industrieweg 3 | 5627 BS

Zoetermeer

Bij ons staat de koffie ook klaar, dus kom kijken in onze prachtige showroom!

Patrick Polanen

079 - 737 02 45

Heliumstraat 250 | 2718 RS

Gratis thuisdemonstratie

Probeer nu gratis én vrijblijvend één of meerdere scootmobielen uit ons assortiment in uw woonomgeving. Zo ervaart u proefondervindelijk welke scootmobiel bij u past.

Gratis thuisdemo aanvragen