Afikim Breeze Reparatie | Scootmobielspecialist.nl

Afikim Breeze reparatie

De Afikim, het scootmobiel merk dat van oorsprong uit Israël komt, produceert als sinds 1978 scootmobielen. Betrouwbaarheid staat bij deze scootmobiel hoog in het vaandel. Één van hun meest populaire modellen is de Afikim Breeze. Deze scootmobiel is een technologisch hoogstandje en voldoet aan de Europese certificeringen. De Afikim Breeze scootmobiel is uitgerust met technologie die normaal uitsluitend op scootmobielen uit de duurdere segmenten worden toegepast. Verder zijn comfort, kwaliteit en kracht dan ook de juiste woorden om de Afikim Breeze te omschrijven. Echter, dit artikel staat volledig in het teken van de Afiki Breeze reparatie.

Navigeer via onderstaand menu gemakkelijk door de pagina:

 1. Afikim Breeze repareren
 2. Afikim Breeze onderhouden
 3. Over De Scootmobielspecialist
 4. Gratis brochure aanvragen
 5. Afikim Breeze reparatie aanvragen

Afikim Breeze repareren

Wanneer u uw Afikim Breeze scootmobiel gebruikt, wilt u ervan kunnen uitgaan dat er niets misgaat. Natuurlijk kan het gebeuren dat, door veelvuldig gebruik bijvoorbeeld, uw Afikim Breeze (of scootmobiel onderdelen) kapotgaat. Op het moment dat uw scootmobiel kapotgaat, is het fijn als de uw scootmobiel spoedig en met deskundigheid gerepareerd wordt. De Scootmobielspecialist biedt de mogelijkheid om de Afikim Breeze scootmobiel aan huis te repareren. Een scootmobiel monteur van De Scootmobielspecialist zal de Afikim Breeze reparatie verzorgen. De monteur gaat hierbij vakkundig en professioneel te werk en zal ervoor zorgen dat u binnen de kortste keren weer op pad kan gaan met uw scootmobiel.

Afikim Breeze onderhouden

Om uw Afikim Breeze lang mee te kunnen laten gaan, is onderhoud heel belangrijk. U kunt zelf op een aantal bepaalde aspecten letten om ervoor te zorgen dat uw Afikim Breeze langer mee zal gaan:

 • Bandenspanning controleren
 • Scootmobiel stallen
 • Accu’s opladen volgens voorschriften
 • Controleren op beschadigingen

Zo is het verstandig om één keer in de maand de banden spanding van de scootmobiel te controleren. Te lage bandenspanding zorgt ervoor dat de banden te snel zullen slijten.

Daarnaast, zorg dat u uw Afikim Breeze altijd op een droge plek plaatst. Langdurige blootstelling aan de regen kan zorgen voor verroesting. Wanneer u de accu’s oplaadt, wordt u aangeraden om de voorschriften die bij uw Afikim Breeze geleverd worden te volgen. Door de accu’s volgens de voorschriften op te laden, zullen de accu’s vele malen langer mee gaan.

Als laatste, controleer de scootmobiel regelmatig op beschadigingen. Hoe eerder een beschadiging wordt gerepareerd, hoe beter het resultaat is.

Over Scootmobielspecialist

De Scootmobielspecialist is zoals de naam zegt: dé specialist op het gebied van scootmobielen. Met drie vestigingen, Eindhoven, Enter en Zoetermeer, bieden wij één van de meest grote assortiment scootmobielen in Nederland. Naast Afikim zijn wij dealer van overige scootmobiel merken. Tevens bieden wij uiteraard een onderhoud en reparatie service aan voor overige merken.

Lees via onderstaand menu meer over de diverse reparaties van scootmobiel merken:

 • Quingo reparatie
 • Pride reparatie
 • Life & Mobility reparatie
 • Excel van os reparatie
 • Sterling reparatie
 • Beaufort reparatie
 • Kymco reparatie
 • Drive reparatie
 • Invacare reparatie

Gratis brochure aanvragen

Bent u benieuwd naar wat de Scootmobielspecialist allemaal nog meer te bieden heeft? Kom dan snel eens langs om een kijkje te nemen in een van onze drie filialen in Eindhoven, Enter of Zoetermeer onder het genot van een bakje koffie. Of vraag direct de gratis brochure aan. Deze wordt u gratis thuisgestuurd!

Afikim Breeze reparatie aanvragen

De Scootmobielspecialist heeft al vele jaren ervaring en bied u dan ook uitmuntende service en advies, zodat u de beste keuze kunt maken. Wilt u uw Afikim scootmobiel repareren? Wij bieden een Afikim Breeze reparatie aan. Mits u het wenst, bieden repareren wij uw scootmobiel bij u thuis.

Bel direct met één van onze medewerkers om een afspraak te maken of vul onderstaand contactformulier in.

Powered by BreezingForms

Nijmegen

De adviseurs in onze vestiging helpen u graag verder.
Onder het genot van een kopje koffie zullen we samen kijken welke scootmobiel bij u past.

Debby Wilschut

024 – 22 00 112

Cargadoorweg 29 | 6541 BT

Eindhoven

Kom gezellig een kijkje nemen in onze mooie showroom, de koffie staat klaar!

Marcus Brekelmans

040 - 256 77 00

Industrieweg 3 | 5627 BS

Gratis thuisdemonstratie

Probeer nu gratis én vrijblijvend één of meerdere scootmobielen uit ons assortiment in uw woonomgeving. Zo ervaart u proefondervindelijk welke scootmobiel bij u past.

Gratis thuisdemo aanvragen