Hellendoorn

Hellendoorn profiteert met volle teugen van De Scootmobielspecialist

Altijd genieten in een prachtige omgeving

Wie Hellendoorn zegt denkt aan een prachtig dorp met huizen aan het water. Zoals de huizen aan de Vriezenveenseweg. Het landschap is mooi en de inwoners verplaatsen zich graag op een rustige manier. Niet alleen in Hellendoorn zelf, maar ook bijvoorbeeld in Almelo, Raalte en Ommen. Bent u niet al te best ter been, dan is een bezoekje aan het gezellige dorp Enter ook zeker aan te raden. Hier vindt u sinds kort De Scootmobielspecialist. Wij vertegenwoordigen vrijwel elke merk scootmobiel in Nederland.

In Hellendoorn op de eerste rang

Wij hebben onze nieuwe showroom een strategische locatie gegeven in het oosten van Nederland. Met nog twee vestigingen in het zuiden en westen van Nederland, is De Scootmobielspecialist nu landelijk dekkend. Als inwoner van Hellendoorn zit u op de eerste rang. Enter ligt immers vlakbij. Wilt u een kijkje nemen in onze nieuwe showroom, dan rijdt u zo naar ons toe. Beschikt u niet over eigen vervoer? Geeft helemaal niets, want dan halen wij u gratis op. Voor elke bezoeker uit Hellendoorn staat een lekker bakje koffie klaar. Daar komt u lekker mee op verhaal en u kunt gelijk al uw vragen stellen.

Proefrit onder veilige begeleiding

De Scootmobielspecialist heeft alle A-merken en nagenoeg alle B-merken in huis. Dus alle merken die ertoe doen zijn bij ons aanwezig. Elke dag opnieuw staan er in onze showroom minstens 80 exemplaren klaar. Die kunt u direct uitproberen. Graag bieden wij onze klanten uit Hellendoorn de kans om de scootmobiel in een volstrekt veilige omgeving uit te proberen. U doet dit door middel van een proefrit onder begeleiding van onze medewerkers. Is het voor u de eerste keer dat u op een scootmobiel rijdt? Dan bent u bepaald de enige niet.

Nieuwe en tweedehands modellen

Maakt u de proefrit liever vlakbij huis, dan kunt u daar natuurlijk ook voor kiezen. Wij komen dan met de gewenste scootmobiel gewoon naar uw woning in Hellendoorn toe. Uiteraard verplicht een proefrit maken u tot niets. Ook kunt u altijd meerdere proefritten met verschillende modellen maken. De Scootmobielspecialist is trouwens niet alleen sterk in nieuwe modellen. Ook op tweedehands terrein scoren wij bijzonder hoog. Door de hoge omloopsnelheid in onze vestigingen, zit er altijd wel een aantrekkelijk gebruikt model voor u bij.

Ook voor onderhoud en reparatie

Met de komst van onze vestiging in Enter, kwam in Hellendoorn ook onderhoud en reparatie dichtbij. Wij bieden bij de aanschaf van een scootmobiel altijd de mogelijkheid om een servicecontract af te sluiten. Naar wens wordt de service ook aan huis verleend.

Misschien leven er bij u nog vragen. Aarzel dan niet om ons gratis te bellen op 0800-1918. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord. Ook via ons contactformulier kunt u uw vragen stellen. Wij verzorgen het antwoord razendsnel of bellen u op als u dit wenst.

Onderhoud en reparatie voor iedereen

Woont u in Hellendoorn en heeft u al een goede scootmobiel, dan zoekt u wellicht een betrouwbaar servicepunt dicht bij u in de buurt. Ook in dat geval is De Scootmobielspecialist de meest logische keuze. Doordat wij nagenoeg alle merken vertegenwoordigen, kunnen wij ook elke scootmobiel repareren. Natuurlijk gebeurt dit tegen een aantrekkelijk tarief en met een kwaliteitsniveau dat u niet gauw ergens anders zult vinden.

Kom snel uit Hellendoorn naar ons toe. We zetten de koffie alvast klaar!

Nijmegen

De adviseurs in onze vestiging helpen u graag verder.
Onder het genot van een kopje koffie zullen we samen kijken welke scootmobiel bij u past.

Debby Wilschut

024 – 22 00 112

Cargadoorweg 29 | 6541 BT

Eindhoven

Kom gezellig een kijkje nemen in onze mooie showroom, de koffie staat klaar!

Marcus Brekelmans

040 - 256 77 00

Industrieweg 3 | 5627 BS

Gratis thuisdemonstratie

Probeer nu gratis én vrijblijvend één of meerdere scootmobielen uit ons assortiment in uw woonomgeving. Zo ervaart u proefondervindelijk welke scootmobiel bij u past.

Gratis thuisdemo aanvragen