Enschede

De beste scootmobiel showroom voor Enschede

Alles met betrekking tot scootmobielen

Wist u dat de beste scootmobiel verkoper van Nederland nu ook bij Enschede zit? De Scootmobielspecialist is met een gloednieuwe showroom neergestreken in Enter. Dit is niet alleen een gezellig dorp, het is vanaf nu ook het verzamelpunt van alle scootmobielactiviteiten in en rond Enschede.

De meeste modellen en beste service

Een kijkje in de showroom is heel interessant. Minstens 80 modellen staan er klaar om door u te worden getest. Waar in Enschede kom je dat verder tegen? Een ruimte met zoveel verschillende modellen vind je ergens anders gewoon niet. Behalve natuurlijk in de twee andere showrooms van De Scootmobielspecialist, maar die bevinden zich bij Eindhoven en Zoetermeer. Met de nieuwe showroom in Enter, heeft De Scootmobielspecialist haar landelijke dekking vrijwel rond. Dat is handig voor elke klant, want onze service is hierdoor altijd dichtbij.

Uitzoeken op actieradius

Heeft u al eens nagedacht over de specifieke wensen die u aan een scootmobiel stelt? Ze hangen af van de activiteiten die u gewoonlijk in de stad ontplooit. Enschede is een flinke stad, dus een goede actieradius zal voor u waarschijnlijk belangrijk zijn. Het komt daarom uitstekend uit dat u op onze website gericht op dit aspect kunt zoeken. Vink als filter de gewenste actieradius aan en de scootmobielen die aan de gestelde eis voldoen, staan direct op uw scherm.

Boodschappen doen in Enschede

Rijdt u momenteel al op een scootmobiel, dan weet u wat uw dagelijkse routine is. Heeft u nog geen ervaring, laat u dan voorlichten door ons klantenteam. Zowel telefonisch als in de showroom wijzen onze medewerkers u graag op de mogelijkheden die het rijden op een scootmobiel u biedt. Enkel boodschappen doen in het centrum van Enschede, stelt minder hoge eisen aan het weggedrag dan een dagelijkse rit dwars door de stad. Voor een boodschappentocht is een scootmobiel op 3 wielen misschien al voldoende. Rijdt u geregeld krappe winkels binnen of zit u graag op het terras, let dan ook op de wendbaarheid. Een scootmobiel op 3 wielen is wendbaarder dan één op 4 wielen. Die laatste biedt echter meer stabiliteit. Beide opties vloeien samen als uw scootmobiel 5 wielen heeft. U komt dan uit bij de Quingo, één van de meest hoogwaardige merken van De Scootmobielspecialist.

Snelheid en stabiliteit

Natuurlijk is een scootmobiel niet alleen bestemd om in de stad te gebruiken. U wilt er misschien ook buiten Enschede mee uit de voeten kunnen. Naast een flinke actieradius vraagt dan ook de snelheid om uw aandacht. Ook hierop kunt u zoeken in ons scherm. Zeker voor het rijden buiten de stad is een behoorlijke snelheid van belang. Bovendien speelt daarbij een rol dat een snellere scootmobiel meestal ook ontworpen is met het oog op extra rijcomfort. Zo houdt u een snelle scootmobiel ook buiten Enschede lekker stevig op de weg. U wordt hierdoor tijdens het rijden minder gauw moe en beperkt het risico van instabiliteit tijdens de rit.

Een gastvrije ontvangst

Oriënteer u in alle rust op onze website en let op de mogelijkheden die er zijn. Komt u naar onze showroom toe, dan ontvangen wij u graag gastvrij met een lekker kopje koffie. Wilt u worden opgehaald en na afloop weer worden thuisgebracht? Laat het ons weten, wij doen dit gratis. De Scootmobielspecialist van Enschede heet u van harte welkom!

Nijmegen

De adviseurs in onze vestiging helpen u graag verder.
Onder het genot van een kopje koffie zullen we samen kijken welke scootmobiel bij u past.

Debby Wilschut

024 – 22 00 112

Cargadoorweg 29 | 6541 BT

Eindhoven

Kom gezellig een kijkje nemen in onze mooie showroom, de koffie staat klaar!

Marcus Brekelmans

040 - 256 77 00

Industrieweg 3 | 5627 BS

Gratis thuisdemonstratie

Probeer nu gratis én vrijblijvend één of meerdere scootmobielen uit ons assortiment in uw woonomgeving. Zo ervaart u proefondervindelijk welke scootmobiel bij u past.

Gratis thuisdemo aanvragen